Fødevarer og kvalitet

- råvarer og forarbejdning

Forfatter: info mangler
Bog
  • Format
  • Bog, indbundet
  • Dansk

Beskrivelse

Ny udgave udkommer 4. maj 2022. Isbn: 9788750059172

Fødevarer og kvalitet gennemgår de forskellige de fødevaregrupper, blandt andet kød, fisk og mejeriprodukter ud fra en funktionel, ernæringsmæssig, sensorisk, hygiejnisk og holdbarhedsmæssig synsvinkel, både som råvarer og som forarbejdede produkter.

Bogens primære formål er at sætte læseren i stand til at kunne kvalitetsvurdere fødevarer og at gøre sig tanker om, hvad fødevarekvalitet er og hvilke parametre, der er væsentlige for at kunne kvalitetsvurdere fødevarer.

Bogen fungerer også som opslagsværk for fødevarebranchen.

Læs hele beskrivelsen
Detaljer
  • SprogDansk
  • Sidetal574
  • Udgivelsesdato01-07-2010
  • ISBN139788750060017
  • OriginaltitelFødevarer og kvalitet - råvare
  • Forlag Akademisk Forlag
  • FormatIndbundet
  • OriginalsprogDansk
Størrelse og vægt
  • Vægt1529 g
  • Dybde3,4 cm
  • coffee cup img
    10 cm
    book img
    18,3 cm
    24,6 cm

    Findes i disse kategorier...

    Velkommen til Saxo – din danske boghandel

    Hos os kan du handle som gæst, Saxo-bruger eller Saxo-medlem – du bestemmer selv. Skulle du få brug for hjælp, sidder vores kundeservice-team klar ved både telefonerne og tasterne.

    Om medlemspriser hos Saxo

    For at købe bøger til medlemspris skal du være medlem af Saxo Premium, Saxo Shopping eller Saxo Ung. De første 7 dage er gratis for nye medlemmer. Medlemskabet fornyes automatisk og kan altid opsiges. Læs mere om fordelene ved vores forskellige medlemskaber her.

    Machine Name: SAXO082